Mobiele accupack huren

Bij WattsYours begrijpen we dat toegang tot betrouwbare energie cruciaal is voor het succes van uw zakelijke activiteiten. Daarom bieden wij krachtige mobiele stroomvoorzieningen aan, beschikbaar voor verhuur, om aan al uw energiebehoeften te voldoen, waar en wanneer dan ook.

Wanneer u onze Power Pack wilt huren, bieden wij de mogelijkheid om gratis een demo te geven. Zo bent u er van verzekerd dat alles naar behoren werkt!

Waarom kiezen voor mobiele AccuPack van WattsYours?

  • Flexibiliteit: Onze mobiele AccuPacks kunnen gemakkelijk worden verplaatst en geïnstalleerd waar energie het meest nodig is, ideaal voor evenementen, bouwplaatsen, en tijdelijke projecten.
  • Betrouwbaarheid: Verzeker uzelf van continue stroomvoorziening met onze hoogwaardige units die gebouwd zijn om te presteren onder alle omstandigheden.
  • Schaalbaarheid: Van kleine bijeenkomsten tot grote industriële projecten, wij bieden oplossingen die schaalbaar zijn naar de grootte en duur van uw behoefte.
  • Duurzaamheid: Kies voor een groene toekomst met onze milieuvriendelijke opties die helpen uw CO2-voetafdruk te verminderen.

Ons aanbod

Onze mobiele AccuPacks zijn uitgerust met de nieuwste technologie om een efficiënte en veilige energiebron te garanderen. Ze zijn perfect voor een breed scala aan toepassingen, waaronder:

– Evenementen en Festivals: Zorg voor een ononderbroken stroomvoorziening voor geluidssystemen, verlichting en catering.

– Bouw en Renovatie: Voed uw gereedschap en machines betrouwbaar, zelfs op afgelegen locaties.

– Noodvoorzieningen: Snel inzetbare energie in geval van stroomuitvallen of andere noodsituaties.

Service en ondersteuning

Bij WattsYours staat klanttevredenheid voorop. Onze experts zijn beschikbaar om u te adviseren over de beste energieoplossingen voor uw specifieke situatie. Wij bieden:

– Volledige Service: Levering, installatie, en onderhoud zijn allemaal inbegrepen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over technische details.

TM Techniek:

Tobias van den Heuvel

TM Techniek maakt bij hun dagelijkse werkzaamheden gebruik van een elektrische nanodrill, elektrische minigraver, elektrische mixerpomp & AccuPack van WattsYours

50 kWh

Accu capaciteit

12 kW

Vermogen

3 fase

Krachtstroom

Begin vandaag nog

Bent u klaar om de energie-efficiëntie van uw bedrijf te verbeteren met flexibele, betrouwbare en duurzame stroomoplossingen? Neem contact op met WattsYours door te bellen naar 0343-792003 voor een persoonlijk consult of vul onderstaand formulier in.

Offerteformulier

Naam(Vereist)