Zakelijke energieopslag? Ga voor Wattsyours accu’s!

Opslag van energie

Sla energie op tijdens daluren en gebruik deze goedkope energie tijdens piekmomenten. Zo bespaar jij op de energierekening!

Noodstroomvoorziening

Jouw bedrijf kan het zich niet veroorloven om stil te vallen bij stroomstoringen. Zet accu’s in om de essentiële machines en systemen in jouw bedrijf draaiend te houden.

Neem deel aan energiemarkten

De energiemarkt is altijd in beweging! Met behulp van de accu koop je energie in bij een overschot én is het zelfs mogelijk om energie te verkopen bij een hoge vraag.

Ondersteuning van elektrische apparatuur

In het bezit van elektrische voertuigen en apparaten? Met behulp van accu’s blijven jouw apparaten en machines altijd klaar voor gebruik. Ter plaatse laden en gaan!

Peakshaving

Het energienet krijgt het steeds zwaarder te verduren. Verlaag de piekbelasting door opgeslagen energie te gebruiken tijdens piekmomenten. Bijkomend voordeel: besparen op jouw energierekening!

 

Energiebeheer

Door jouw eigen energie te beheren en de accu te laden tijdens daluren, maak je slim gebruik van energie. Daardoor sla je energie op bij lagere tarieven en hoef je geen gebruik te maken van dure energie tijdens piekmomenten!

Energieopslag voor zakelijk gebruik? Maak kennis met onze accu’s.

Over

De accu’s van Recy Watt zijn ideaal voor zakelijke toepassingen. Door de stapelbare module is het vermogen van de accu gemakkelijk uit te breiden tot een vermogen van wel 50 kWh. De accu neemt weinig ruimte in beslag. Wil je flexibel blijven in de ruimte? Kies dan voor het verrijdbare onderstel. Zo zorgen we voor een accu die precies bij jouw situatie past.

Specificaties

Staand én verrijdbaar

Extra buitencase mogelijk

Laagvoltage

690 x 590 x 160 x 290 mm (10 kw)

10 jaar fabrieksgarantie

Capaciteit

Standaard 10 kWh

Eenvoudig uit te breiden tot 50 kWh

Vermogen vanaf 5 kWh

 

Tarieven

De Recy Watt accu van Wattsyours is verkrijgbaar vanaf € 10.196,46 excl. BTW. Installatie van de batterij zit bij het pakket inbegrepen.

Watt kunnen we voor jouw bedrijf betekenen?

Onze toepassingen zijn geschikt voor bedrijven in de agrarische sector, maar ook voor de industrie, infra en overige sectoren komt de accu goed tot zijn recht. Ben jij benieuwd of onze accu’s ook geschikt zijn voor jouw bedrijf? Stel je vraag. Wij denken graag met je mee!