Mobiele accupack batterij

Ben je werkzaam in de infra, evenementenorganisatie, catering of bouw en heb je een krachtige, betrouwbare energieoplossing nodig op plaatsen zonder toegang tot het stroomnet?

Ontmoet de revolutionaire WattsYours Accupack.

Test de mobiele Accupack als demo op locatie!

 

Voordelen van de mobiele accupack

Compact formaat

Slechts 700 kg waardoor de mobiele accupack gemakkelijk mee te nemen is op locatie

Hoog vermogen en grote accucapaciteit

Zowel het vermogen als de capaciteit kunnen op maat geconfigureerd worden

Millieuzones

Efficient en schoon werken in millieuzones dankzij de emissieloze mobiele stroomvoorziening van Wattsyours. Perfect voor gebruik in stedelijke zero-emissiezones zonder de uitstoot van schadelijke stoffen.

Veilig

Onze PowerPacks zijn gebouwd om de zwaarste weersomstandigheden te weerstaan en voldoen aan strenge NEN1010 veiligheidsnormen. Plus, met onze geavanceerde monitoringssystemen houdt u controle over uw energievoorziening.

Makkelijk opladen

Laadt uw Accupack op via het stopcontact, zonnepanelen of optioneel via een EV-lader voor maximale flexibiliteit.

Plug-in Play

Jij kan direct aan het werk en je gereedschappen en machines aansluiten en laden

Mobiele Accupack batterij als aggregaat

De accu aggregaat levert krachstroom terwijl u aan het werkt bent op welke locatie dan ook. Bent u klaar? Neem de accupack mee en laadt deze weer vol voor de volgende keer.

Onze PowerPacks zijn beschikbaar in diverse capaciteiten vanaf 10 kW, ontworpen om moeiteloos te voldoen aan de energie-eisen van elke taak. Of het nu gaat om het voeden van zware machines op bouwplaatsen, het leveren van energie voor evenementen, of het ondersteunen van catering op afgelegen locaties, onze mobiele batterij biedt een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele generatoren.

TM Techniek

Tobias van den Heuvel

TM Techniek gebruikt de mobiele accupack van Wattsyours om de elektrische machines zoals elektrische nanodrill, elektrische minigraver, elektrische mixerpomp te laden

50 kWh

Accu capaciteit

3 fase

Krachtstroom

700 kg

Gewicht

Contact

Zet de stap naar een efficiëntere, schonere toekomst met WattsYours PowerPack, waar kracht hand in hand gaat met duurzaamheid!

Laat WattsYours u helpen om uw energiebehoeften eenvoudig en effectief te managen. Neem direct contact op via 0343-792 003 voor een persoonlijke advies of vul onderstaand formulier in.

Offerteformulier

Naam(Vereist)